Friðgeir at Bocuse d'Or 2. nóvember 2006 11:39 Friðgeir Ingi Eiríksson Friðgeir Ingi Eiríksson will compete for Iceland at the prestigious Bocuse d'Or competition among chefs in Lyon, France next January. Friðgeir's father is Eiríkur Ingi Friðgeirsson, former master chef at Hotel Holt in Reykjavik. Friðgeir was therefore practically born into the kitchen. Friðgeir lives in France and works for master chef Philippe Girardon who is with Friðgeir in Iceland now to introduce his menu in the competition. Twenty-four chefs participate in the competition. They prepare a dish of fish and meat and have five hours to complete the cooking. Girardon explains that the training has so far been focused on the cooking but now they will start focusing on the clock. It takes about two years to prepare for the competition. The Bocuse d'Or competition will celebrate its twentieth anniversary in January but it is held every two years. „I will do my best and try to be satisfied with that" said Friðgeir about his winning prospects. News News in English Mest lesið Segjast hafa verið neydd til að krjúpa tímunum saman og lýsa yfir ást sinni á Ísrael Innlent Lagði við Hverfisgötu eftir allt saman Innlent Boða aftur til kvennaverkfalls fimmtíu árum eftir það fyrsta Innlent „Ég held að það sé sterk friðarvon núna“ Innlent Trump segir Hamas og Ísraela hafa náð samkomulagi Erlent Ástæða til að hafa áhyggjur af vanfjármögnun spítalans Innlent „Ég ætla ekki að jarða hann, ég ætla að hafa hann á lífi“ Innlent Myndir: Hágrátið og hlegið þegar fréttir bárust af friðarsamkomulagi Erlent Utanríkisráðherra Palestínu á Íslandi á sögulegum tímum Innlent Skýr afstaða landsmanna um hvort einkunnir eigi að vera í tölum eða bókstöfum Innlent
Friðgeir Ingi Eiríksson will compete for Iceland at the prestigious Bocuse d'Or competition among chefs in Lyon, France next January. Friðgeir's father is Eiríkur Ingi Friðgeirsson, former master chef at Hotel Holt in Reykjavik. Friðgeir was therefore practically born into the kitchen. Friðgeir lives in France and works for master chef Philippe Girardon who is with Friðgeir in Iceland now to introduce his menu in the competition. Twenty-four chefs participate in the competition. They prepare a dish of fish and meat and have five hours to complete the cooking. Girardon explains that the training has so far been focused on the cooking but now they will start focusing on the clock. It takes about two years to prepare for the competition. The Bocuse d'Or competition will celebrate its twentieth anniversary in January but it is held every two years. „I will do my best and try to be satisfied with that" said Friðgeir about his winning prospects.
News News in English Mest lesið Segjast hafa verið neydd til að krjúpa tímunum saman og lýsa yfir ást sinni á Ísrael Innlent Lagði við Hverfisgötu eftir allt saman Innlent Boða aftur til kvennaverkfalls fimmtíu árum eftir það fyrsta Innlent „Ég held að það sé sterk friðarvon núna“ Innlent Trump segir Hamas og Ísraela hafa náð samkomulagi Erlent Ástæða til að hafa áhyggjur af vanfjármögnun spítalans Innlent „Ég ætla ekki að jarða hann, ég ætla að hafa hann á lífi“ Innlent Myndir: Hágrátið og hlegið þegar fréttir bárust af friðarsamkomulagi Erlent Utanríkisráðherra Palestínu á Íslandi á sögulegum tímum Innlent Skýr afstaða landsmanna um hvort einkunnir eigi að vera í tölum eða bókstöfum Innlent